Warm buffet

Gerechten:
• Kabeljauwhaasje/fi jne groentjes
• Tongrolletjes op Oostendse wijze
• Sint-Jacobsnootjes/eekhoorntjesbrood/mangalica
• Vol au vent
• Rundsstoverij op vlaamse wijze
• Balletjes in tomatensaus
• Kaloengebraad/champignonsaus
• Coq au vin, fi let of bil
• Varkenshaasje/roze pepersaus
• Kalfsblanket/fi jne groentjes
• Lamsstoofpotje/raapjes/wortel/boontjes
• Konijnenbouten met pruimen
• Kalkoenpavé/tomatensuprèmesaus
• Zuiders kalkoenstoofpotje
• Wittekerks kippenstoofpotje/spek/champignons
• Lamssneetjes met rozemarijn
• Varkensorloffgebraad

Wordt geleverd met aardappelpuree of gratin dauphinois of rijst. De schotels worden meerdere uren warm gehouden, dankzij onze bains-marie

• Lasagne
• Penne napolitana
• Penne ‘di rucolà
• Tagliatelle met scampi’s
• Canneloni
• Osso bucco
• Osso bucco fettucini
• Boccocini met papardelle
• Penne carbonara
• Lasagne van krab en kreeft

(hier wordt de prijs bepaald door het gewicht)