Het team van Atelier Roland achter de schermen

Chantal,(8 jaar dienst) onze toegewijde winkelbediende, staat bekend om haar harde werk en altijd aanwezige glimlach. Ze begroet klanten met vriendelijkheid en zorgt ervoor dat ze zich welkom voelen. Haar energie en behulpzaamheid maken haar een favoriet onder zowel het team als de klanten.

Ik ben Ferry, al meer dan 10 jaar verantwoordelijk voor de hygiëne binnen ons team. Mijn rol is ervoor te zorgen dat we voldoen aan de hoogste normen van voedselveiligheid en kwaliteit. We hebben dan ook met trots een Smiley behaald bij het FAVV. 

Patrick, al meer dan 9 jaar in dienst bij Atelier Roland. Patrick is verantwoordelijk voor het maken van onze charcuterie, panklare producten en het vakkundig uitbenen van ons vers vlees. Samen met Kristof en Peter zijn ze verantwoordelijk voor de slagerij afdeling.

Kristof, onze gewaardeerde chef, is al meer dan 7 jaar een essentieel onderdeel van het team van Slagerij Roland. Met zijn ervaring en passie voor vakmanschap brengt hij een unieke touch aan onze heerlijke vleesproducten. Hij versnijd samen met Peter en Patrick dagelijks ons vers vlees.

Peter is de drijvende kracht achter alle kookwaren en fijne charcuterie bij Atelier Roland. Met meer dan 5 jaar trouwe dienst bij Slagerij Roland is hij een niet te missen medewerker binnen ons team. Zijn diepgaande kennis en passie voor kwaliteit zorgt hij ervoor dat onze schappen altijd gevuld zijn met de meest verfijnde charcuterie. Samen met Kristof en Patrick zijn ze verantwoordelijk voor onze afdeling slagerij. 

Nancy, winkelbediende, is  ondertussen al 2 jaar in dienst bij Atelier Roland. Ze is een serieuze en betrouwbare kracht in de winkel. Ze heeft een directe aanpak die wordt gewaardeerd door klanten die op zoek zijn naar eerlijke en oprechte hulp. Nancy is een essentieel onderdeel van ons team en een baken van stabiliteit in de winkel.

Met al vijf jaar ervaring is Arno, onze winkelverkoper  de steunpilaar van onze winkel. Zijn vriendelijke benadering en grondige kennis van onze producten maken hem geliefd bij klanten die op zoek zijn naar advies. De heerlijke, verse salades die hij bereidt, behoren ook tot zijn takenpakket. 

Zaura, onze Sous Chef van de warme keuken, is de persoon achter onze smakelijke salades en dagschotels bij Atelier Roland. Met haar creatieve touch en toewijding aan kwaliteit weet ze keer op keer heerlijke gerechten te bereiden die onze klanten verrassen en verwennen.

Webshop laten maken door KMO-Shops-Logo-Wit-XS - Copyright © 2024 - Traiteur-Slagerij Roland