Over Ons

  • Geschiedenis van Atelier Roland

Atelier Roland vindt zijn oorsprong in de gedrevenheid van Roland, een West-Vlaamse slager die in de jaren vijftig zijn eigen slagerij startte in Elsene, Brussel. Zijn toewijding aan kwaliteit en vakmanschap legde de basis voor een opmerkelijk verhaal in de slagers wereld. 

Didier, de zoon van Roland, zette het werk van zijn vader voort en begon samen met zijn vrouw Ann een slagerij-traiteurzaak in Sint-Lambrechts-Woluwe. Na enkele jaren van hard werken breidden ze hun activiteiten uit en openden ze een tweede filiaal in Sint-Martens-Latem. Na 20 succesvolle jaren nam het gezin de beslissing om permanent te verhuizen naar de Leiestreek, en ze de winkel in Woluwe verkochten.

Vandaag de dag werken Alexandre, de derde generatie, en zijn ouders Ann en Didier zij aan zij in het familiebedrijf. In augustus 2024 plannen ze een grote verhuizing waarbij het assortiment wordt uitgebreid en de zaak wordt omgevormd tot een bloeiende foodmarket. De toekomst oogt rooskleurig, vooral omdat de vierde generatie, August, al op komst is, waardoor de rijke erfenis van Atelier Roland wordt voortgezet.

Het verhaal van Atelier Roland is niet alleen een symbool van doorzettingsvermogen en culinaire excellentie, maar ook een belichaming van familietrots en de voortdurende zoektocht naar culinaire innovatie en groei.


 
 
 

Onze garanties

Bij ons kan u steevast rekenen op een uitgebreide selectie van kwaliteitsartikelen, professioneel advies en een snelle en correcte levering van uw bestelling.

Topkwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Expertise

Heeft u vragen over uw bestelling? Onze experts staan klaar om u te helpen per email of telefoon!

Snelle levering

Wij staan voor een correcte levering. Uw bestelling , razendsnel bij u thuis geleverd.

Advies op maat

Door de jarenlange ervaring en de nodige kennis die wij graag met u delen garanderen wij u de beste kwaliteit van onze producten. Wij staan u graag bij met advies! Contacteer ons om direct met een specialist in contact te komen!

Webshop laten maken door KMO-Shops-Logo-Wit-XS - Copyright © 2024 - Traiteur-Slagerij Roland